Afbeelding

Jeugdtoneel Lieshout weer van start

Algemeen

Lieshout - Wederom is het dit jaar gelukt om een groep enthousiaste jeugd samen te stellen, voor het jeugdtoneel van de Vriendenkring, die voor jullie al druk aan het oefenen zijn om het spetterend toneelstuk ‘Gekken’ op de planken te gaan zetten.

‘Gekken‘ speelt zich af in een psychiatrische inrichting. Wat gebeurt er als twee boeven willen inbreken in het IMI, het instituut voor mentaal invaliden? Dan krijgen ze de patiënten op hun dak. Vette pech voor die boeven. Harry en Frieda zijn net ontslagen uit de gevangenis en willen hun buit opgraven. Helaas is op die plek het IMI gebouwd. Harry verzint allerlei smoezen om niet gestoord te worden door het verplegend personeel, waar hij de gekken voor gebruikt. Helaas zijn de paranoïde Suzan, de bezeten Demon, de agressieve Els en de wankelende Dnjepri Dnjepropetrovsk de schurken iets te behulpzaam, waardoor alles in de soep loopt. Kortom weer een geweldig mooi stuk gespeeld door de jeugd.

Voorstellingen
De voorstellingen worden gespeeld op vrijdag 25 en zaterdag 26 november van 20.00 tot 22.00 uur in het Dorpshuis te Lieshout. Zet deze datum maar alvast in jullie agenda want dit mogen jullie niet missen.