Afbeelding

Zomershow RC de Oude Molen brengt een Ode aan K3

Sportnieuws

Beek en Donk - De jaarlijkse Zomershow van Rollerclub De Oude Molen wordt op zondag 17 juli gereden. Deze show wordt gereden door de jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar. Ieder jaar zetten zij ondanks hun jonge leeftijd een spetterende show neer.

Dit vergt heel veel training en voorbereiding want ze willen dat alles klopt. Niet alleen het decor maar ook het samenspel de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het veel discipline want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd.

Al vele thema’s passeerde de revue van sprookjes en musicals tot een reis om de wereld. Vorig jaar bleven ze gezellig in Nederland en hadden de rijdsters iedereen vermaakt met de oer-Hollandse gezelligheid.

Dit jaar komen er spetterende optredens van de zuiderburen. De rijdsters van De Oude Molen brengen een Ode aan K3. Vorig jaar konden vele meisjes een auditie doen om de nieuwe K3 te worden en dit jaar was het afscheidsconcert van Karen, Kristel en Josje. Vele hits komen tijdens deze show voorbij en alle rijdsters kruipen een keer in de huid van K3. Misschien zijn zij wel weer de toekomstige K3.

Kom dus op zondag 17 juli naar deze spetterende optredens kijken en zie hoe de jongste rijdsters de liedjes brengen van K3 op rolschaatsen. Dit vindt plaats op de locatie aan de Lage Heesweg 1 in Beek en Donk.

Er zijn 2 shows om 13.00 en om 16.00 uur en de entree bedraagt €5,00. Kaartjes zijn te koop aan de kassa maar wilt u zeker zijn van een plaatsje dan zijn de kaartjes vooraf te bestellen op kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl. Voor meer info: www.rcdeoudemolen.nl.