Afbeelding

Kindervoorstelling 'Het Amulet' in Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout - Het is zomervakantie. Dat betekent dat er vanaf nu iedere week ontzettend leuke kindervoorstellingen te zien zijn in het theater. Volgende week gaan ze van start met Hilaria, die de zomervakantie aftrapt met de voorstelling ‘Het Amulet’.
 
Het Amulet
Dit zelfverzonnen sprookje speelt zich af ergens tussen China en Japan, rond een klein dorpje aan de rand van een groot woud. Diep in dit woud woont een wijze oude kluizenaar Lee Lu Tsji. De dorpelingen hebben groot respect voor hem. Hij bezit een eeuwenoud Amulet, waarvan men beweert dat het magische krachten bezit.
 
Op een dag verschijnt er een vreemdeling. Hij wil het amulet hebben en dan zijn al snel de poppen aan het dansen. Bij deze voorstelling van Hilaria kun je lekker griezelen, maar er valt ook heel veel te lachen. Er is weinig tekst, veel muziek, prachtige kostuums en een ouderwets mooi decor. Deze voorstelling speelt op woensdag 6 juli om 14.30 uur.
 
Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!