Afbeelding

Activiteiten bij KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - Seniorenvereniging/KBO Lieshout houdt vrijdag 1 juli voor de laatste keer voor de vakantie een grote kienavond. Er wordt gekiend om de bekende prijzen zoals levensmiddelen- en vleespakketten en twee keer om de gewilde geldprijzen.

Spectaculair is dat deze avond de Jackpot er uit moet! Iedereen is weer welkom. De zaal van het Dorpshuis gaat open om 19.00 uur open en om 20.00 uur wordt begonnen met kienen. In de vakantietijd kienen we op dinsdagavond 16, 23 en 30 augustus, ook in het Dorpshuis.

WOCOM op de Inloop
Op onze uitnodiging zal op dinsdag 12 juli weer een vertegenwoordiger van WOCOM aanwezig zijn bij onze Inloop, van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis. U kunt bij deze vertegenwoordiger terecht met al uw vragen of opmerkingen betreffende WOCOM. Maakt u er gebruik van! WOCOM is de woningbouwvereniging waaronder ook Lieshout valt sinds de fusie van Wocom met Woningstichting Laarbeek.

Inloop tijdens de vakantie
In verband met de Grote Fietsdag wordt er geen Inloop gehouden op dinsdag 19 juli. Zowel ’s morgens als ’s avonds is er dan geen Inloop. Op 12 juli vindt de Inloop nog plaats in het Dorpshuis van 10.00 tot 11.30 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Vanwege de zomervakantie is het Dorpshuis gesloten van 22 juli t/m 4 september. Vanaf 26 juli wordt de Inloop daarom gehouden in Franciscushof van 10.00 tot 11.30 uur. Er is dan géén avondinloop. U bent in die vakantieperiode van harte welkom in Franciscushof bij de Inloop. Ook daar staat de koffie voor u klaar. Kom eens kennismaken met een dynamische seniorenvereniging. Vanaf dinsdag 6 september is de Inloop weer in het Dorpshuis.