Afbeelding

WiSH Outdoor wijkt uit naar ander parkeerterrein door regenval 

Algemeen

Beek en Donk - De organisatie van WiSH Outoor heeft moeten besluiten om haar parkeerplaatsen te verplaatsen. Dit naar aanleiding van de vele regenval de afgelopen weken. De nieuwe parkeerterrein bevinden zich bij Bavaria in Lieshout en Time Out in Gemert.

Om ervoor te zorgen dat het parkeren allemaal goed verloopt, heeft de organisatie van WiSH Outdoor deze twee extra parkeerplaatsen geregeld. Vanuit deze plaatsen pendelen er meer dan genoeg bussen naar het festivalterrein, om zo te zorgen dat de reis van de bezoeker zo soepel mogelijk verloopt. 

Parkeren 

Wil je gebruik maken van bovenstaande parkeerplaats(en), dan krijg je €5,00 euro korting ten opzichte van het normale tarief. Zorg wel dat je erop tijd bent, want vol=vol. Mochten de parkeerplaatsen bij Bavaria en Time-out Gemert vol zijn dan is er nog de mogelijkheid om te parkeren op de Broekweg in Beek en Donk. Deze parkeerplaats gaat pas open wanneer beide andere parkeerplaatsen vol zijn. De organisatie van WiSH Outdoor raadt het af om toch te proberen direct naar de parkeerplaats bij het festivalterrein te rijden.

Kiss & Ride + Taxi's verplaatst 

Niet alleen de parkeerplaatsen zijn verplaatst; ook de Kiss & Ride plaats plus de taxistandplaats is van locatie gewijzigd. De Kiss & Ride (brengen en halen) is op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli verplaatst naar industrieterrein de Beekerheide in Beek en Donk. Vanuit daar rijden 7 pendelbussen non-stop op en neer tussen het festival en de Beekerheide. Dit ritje duurt maximaal 10 minuten en zal gratis worden verzorgd door WiSH Outdoor. Op vrijdag is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een kleine Kiss & Ride op de Broekweg te Beek en Donk. Let op: deze is op zaterdag en zondag NIET toegankelijk voor brengen en halen.

Meer info: www.wishoutdoor.com.