Afbeelding

Beleef Koekepeer en de Zomerton in Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout - Komende week gaat men lachend de zomer in met een hilarisch theaterprogramma! Op woensdag speelt de voorstelling ‘ieuw! Raar’ van kindertheatergroep Koekepeer, en op vrijdagavond worden alle buiken flink aan het schudden gebracht met de hoogstaande Brabantse cabaret van de Zomerton. Zorg dat je deze voorstellingen niet mist!

Ieuw! Raar
Een vrolijke, interactieve voorstelling voor jong en oud, waarin conventies en etiquette onder de loep worden genomen. Wat is raar en wat is normaal? En wie bepaalt dat eigenlijk? Deze voorstelling van kindertheatergroep Koekepeer gaat over oude koning Koos, die iedere dag een regel verzint waar het volk zich aan moet houden.

Zijn onderdanen houden zich braaf aan alle vreemde regels, want zo hoort dat nu eenmaal. Koning Koos is tevreden. Hij kan met pensioen. Zijn dochter, prinses Julia, zal de troon overnemen. Maar dan valt er een brief in de koninklijke brievenbus. Een brief van een anonieme afzender die alles zal veranderen… Deze voorstelling speelt op woensdag 20 juli om 14.30 uur.

Zomerton
Net voordat de zomervakantie zijn intrede doet kun je in Mariahout alvast lekker in de stemming komen. Met optredens van lokale tonpraters wordt het een echt zomers feestje. Daarnaast is er volop muziek en entertainment op en rondom het theaterpodium. Een zomeravond die sterk op je lachspieren werkt.

De presentatie van de avond ligt dit jaar in handen van Berry Knapen, met zijn heerlijke krankzinnige overgangen en intelligente kolder. Naast hem proberen Hans Keeris en Frank Schrijen ieder op hun eigen manier ‘wa van hullie zever te verkopen’. Ook treedt amusementsgroep TADAA! ten tonele, met cabaret en muzikaliteit van hoog niveau, overgoten met een heerlijk Helmonds sausje.

De afterparty wordt verzorgd door Alive@nine! De Zomerton speelt op vrijdag 22 juli om 20.30 uur.

Kaartverkoop
Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!