Beek en Donk doneert naar Afrikaanse Albino’s

Algemeen

Beek en Donk - Dwight Vlijter rolt als vrijwilliger op dit moment zeer succesvol een actie uit om geld in te zamelen voor Albino kinderen in Afrika. Die worden door hun afwijkende huidskleur vaak verstoten om in de meest vreselijke omstandigheden te belanden.

Zonnebrandcrème doet al heel veel goeds en Dwight Vlijter spant zich samen met deze landelijke actie in om zoveel mogelijk zonwerende en huidverzorgende crème in te kopen en voor deze kinderen te versturen naar Afrika. “Het aantal donatie punten in Beek en Donk is afgelopen week sterk toegenomen door deze actie. Dit is een heel speciaal moment om bij stil de staan”, meldt Dwight Vlijter, die het volgende tekstje bijvoegde met als titel ‘Arfrikaanse Albino’s’.

Zo Kwetsbaar en weerloos

Dagelijks ernstig verbranden onder de felle zon

Dagelijkse angst voor ontvoering en moord

Dagelijks een zonnebril voor pijnlijke ogen

Dagelijks leven met verjaging en pesterijen

Dagelijks met een petje of hoedje op

Dagelijks smeren met zonnebrandcrème

De donatiepunten in Beek en Donk zijn; Park Paviljoen, Driessen, Dierenwinkel Hendriks, Van Helvoorts, De 4 seizoenen, Annet Mode, Sportshop Laarbeek, Rijwielhandel van de Berg, ’t Verswarenhuys, Jan Linders, Slagerij Brouwers en Emté. In Lieshout is dit: Haarmode Annemarie Lieshout.