Afbeelding

Beleef zomerse avonden en magische sprookjes

Algemeen

Mariahout - Het leukste zomerfeestje staat voor de deur! Vrijdagavond betreedt Berry Knapen het theaterpodium met weer een hilarische editie van de zomerton. Zaterdagavond speelt de jeugdgroep van Toneelvereniging Mariahout de primeur van hun nieuwste voorstelling, en op donderdag steek je je neus in het magische sprookje van theatergroep Kersouwe.

Zomerton
Nu de zomervakantie van start is gegaan kun je in Mariahout alvast lekker in de stemming komen. Met de presentatie van de avond in handen van Berry Knapen, vergezeld door Hans Keeris, Frank Schrijen en TADAA! wordt het een echt zomers feestje. Daarnaast is er volop muziek en entertainment op en rondom het theaterpodium. Een zomeravond die sterk op je lachspieren werkt! De zomerton is op vrijdag 22 juli, om 20.30 uur.

Sneeuwwitje
De laatste jaren heeft de jeugdgroep van toneelvereniging Mariahout zich in sprookjes gespecialiseerd. Dit jaar is gekozen voor een speciale bewerking van ‘Sneeuwwitje & The Dwarfs’, een vrolijke, eigentijdse familievoorstelling voor groot en klein.

Prinses Willemien wordt 16 jaar. Haar vader organiseert een groot feest waar de hipste band van het land optreedt. The Dwarfs zijn het helemaal! Maar prinses Willemien wil geen feest, ze wil dat haar vader gelukkig is. Ze gunt hem een nieuwe vrouw. En dan verschijnt Samantha. Maar is Samantha wel zo lief als ze zegt dat ze is? Deze voorstelling speelt op zaterdag 23 juli, om 19.00 uur.

Reus van een Neus
Klunzige feeën, slijmerige snottertrollen, dappere dichters en oenige vechtersbazen. Allemaal komen zij voorbij in deze vrolijke familievoorstelling over een jongen die door een fout van de feeën per ongeluk een hele grote neus heeft gekregen.

De feeën krijgen slechts één kans om deze gigantische fout te herstellen voordat de trollen hun toko overnemen. Want zeg nou zelf, hoe kun je met een reus van een neus nou ooit gelukkig worden? Of hoeft het allemaal niet zo perfect te zijn? Kom kijken en oordeel zelf! Deze voorstelling speelt op donderdag 28 juli, om 14.30 uur.

Kaartverkoop
Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!