Afbeelding

ATTC’77 luidt zomerstop in met verrassingstoernooi

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Juist voordat de zomer echt begonnen is, was de tafeltennishal in Aarle-Rixtel op vrijdag 15 juli voor het laatst open. Het seizoen werd voor de leden van ATTC’77 en hun partners afgesloten met een gezelligheidstoernooi, het zogenaamde verrassingstoernooi.

Maar liefst 28 spelers van allerlei speelsterkten streden in wisselend samengestelde dubbels om enkele leuke en grappige prijsjes. Per dubbelspel konden maximaal 21 punten worden gehaald en degene die het dichtst bij vooraf vastgelegde puntenaantallen kwam, mochten een prijs uitpakken. Op de foto zijn zeven van de negen prijswinnaars te zien.

De hal is vanaf heden gesloten en alleen op de vrijdagochtenden kunnen de echte fanatiekelingen in de vakantieperiode nog een balletje komen slaan tussen 9.00 en 12.00 uur. Vanaf 22 augustus is de zaal weer gewoon geopend. Iedereen die het leuk vindt, is welkom om eens een kijkje te komen nemen. De zaal is open op maandag-, woensdag- en donderdagavond en vrijdagmorgen (zie ook www.attc77.nl).

Ook biedt ATTC’77 vanaf 11 september weer elke zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur, voor iedereen die geïnteresseerd is, de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend te komen tafeltennissen in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel.

Verder staat voor 9 september een oefenwedstrijd met en tegen de tafeltennisvrienden van Deurne en MTTV’72 uit Mierlo op het programma. Zo kunnen de competitieteams – met zeven teams zijn het er twee meer dan vorig seizoen - goed voorbereid aan de nieuwe competitie beginnen.