Afbeelding

Harmonie St. Caecilia geniet nog na

Muziek

Lieshout - De tent is weg en het gras is zich al volop aan het herstellen. Nog even en er is niets meer te zien van het grote feest op het Floreffeveld van 8 tot 10 juli. Toch zal er nog lang nagesproken worden over het jubileumfeest van de St. Caecilia en haar Slagwerkgroep.

Harmonie St. Caecilia kijkt met volle tevredenheid terug op een geweldig feestweekend. De vereniging bestond 140 jaar en niet te vergeten, de slagwerkgroep bestond 60 jaar. Een weekend lang genoot een vaak goed gevulde tent van de verschillende activiteiten. Naast het promsconcert, de dorpenbattle en de promswedstrijd was een van de hoogtepunten de slagwerkshow door de jubilerende slagwerkgroep.

Het succes van het weekend was niet mogelijk geweest door de grote opkomst van het publiek en de enorme steun van de vele sponsoren. Harmonie St. Caecilia is daarvoor zowel de bezoekers als de sponsoren erg dankbaar. Al is de tent verdwenen, het nagenieten is nog lang niet voorbij. Via facebook.com/harmonielieshout zijn de vele foto’s te zien.