Afscheid Groep 8 OBS de Driehoek

Algemeen

Aarle-Rixtel - Eindelijk was het zover! Vrijdagmiddag 15 juli, het afscheid van groep 8 gaat van start. Dit afscheid wordt jaarlijks door de ouders van groep 8 georganiseerd.

Alle kinderen gaan eerst bij een klasgenoot lunchen, heerlijke zelfgemaakte pizza’s, vers bereid. Daarna met de fiets richting Helmond voor een geweldige kickboks clinic bij Combat Sports Academy Holland. Lekker energiek, conditie, kracht en een kennismaking met diverse boks technieken. De kinderen hebben zich prima kunnen uitleven. Als laatste onderdeel een kooigevecht tegen de leraar.

Om 18.00 uur werden alle kinderen van groep 8 met broertjes, zusjes en (groot) ouders in de Dreef verwacht voor het eindfeest. Alle kinderen van de school kwamen groepsgewijs op het podium om mooie, lieve, leuke en ontroerende liedjes, gedichten en tekeningen aan de kinderen van groep 8 te geven. Leraren Daan, Daniel en Jacobine presenteerden de avond. Het slotakkoord was de dans van groep 8, geweldig gedaan! Met dank aan juf Kim, ze heeft de dans bedacht en het de kinderen geleerd.

Na het filmpje gemaakt door de ouders van groep 8, gingen alle kinderen naar buiten en vormden een erehaag voor groep 8. Voorbij de erehaag stond een hele stoet trikers te wachten om de kinderen mee te nemen naar Il Circo in Stiphout voor een heerlijk ijsje. Verkeersregelaars zetten hiervoor zelfs de hele Aarle-Rixtelseweg af, zodat ze over de hele breedte van de weg konden rijden. Hoe cool is dat!

Bij terugkomst op school reden alle trikes met de groep 8 kinderen onder toeziend oog van de wijkagent het schoolplein op waarna de feestavond van start kon gaan bij de overburen. Open Jongerencentrum Aarle-Rixtel (OJA) had voor het afscheid van groep 8 haar deuren geopend om daar het feest te houden. Hiervoor willen ze OJA dan ook heel hartelijk bedanken!

Om half 12 hebben ze met z’n allen de tegel die de school van groep 8 had gekregen onthuld. Ze hopen dat ze hiermee een nieuwe traditie hebben gestart zodat volgende groepen 8 de Lane of Legends zullen verlengen.

Namens alle ouders willen ze Nena, Vic, Rosalie, Sada, Lotus, Meike, Yasmine, Fay, Guus, Thijs en Lucas heel veel succes wensen op de middelbare school! Dank gaat uit naar het team van de Driehoek, CSA Helmond, alle trike rijders en verkeersregelaars maar vooral naar de goede buren van OJA!