Afbeelding

Henk Steegs wint 4e wedstrijd H.S.V. Het Geduld

Sportnieuws

Beek en Donk - Na problemen op het kanaal door de hevige regenval in de derde wedstrijd kwam het volgende probleem om de hoek kijken bij wedstrijd vier op vijver De Koppelen. De beginselen van blauwalgen hadden zich aangekondigd en de vissers konden hierdoor niet alle stekken benutten door de groene massa op het water.

Maar de wedstrijdleiding zou de wedstrijdleiding niet zijn om daar een goede oplossing voor te vinden. Er zijn een paar mooie vervangende stekken gemaakt zodat alle 21 deelnemende vissers toch een mooie vismiddag hadden.

Na alles gewogen en geteld te hebben, kwam Henk Steegs als winnaar uit de bus. Hij had net als Mari Vereijken 47 punten vergaard, maar Henk wist zich te onderscheiden in het aantal gevangen vissen. Mari Vereijken viste echter het meeste gewicht aan vis naar boven, met een totaal van 6 kilo.

Koploper Willy Vorstenbosch kwam tot ieders verbazing op een nul score uit, hij wist geen vis te vangen en op de vraag van hoe dat nou mogelijk was, zei Willy: “Als er geen vis zit, kan ik ze ook nie vangen”. Hierdoor is de spanning in de competitie helemaal terug.

Zaterdag 23 juli staat de vijfde wedstrijd op de agenda, die wordt gevist op vijver De Koppelen. De loting is om 13.30 uur en de wedstrijd begint om 14.00 uur, het einde is om 17.00 uur. Wilt u graag de rangen en standen bekijken, dan is dat mogelijk op www.hetgeduld.nl. Wilt u graag een keer mee vissen op een van de wedstrijddagen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.