Afbeelding

Henk Steegs en Peter Beerens delen de winst in 5e wedstrijd

Sportnieuws

Beek en Donk - Ook de 5e koningswedstrijd, bij HSV Het Geduld,  werd door moeder natuur  op de korrel genomen. Op de vijver lag een sluier van groene algen en ook deze keer moest de wedstrijdleiding, die overigens onder leiding staat van Mark Geurts,  er aan te pas komen om te zorgen dat iedereen weer een mooie wedstrijd kon vissen.

Aan het weer lag het niet, met een mooie zonnetje en een hemels blauwe lucht konden de deelnemers aan de slag, na dat iedereen zijn stek had gevonden  kon de wedstijd beginnen. Overigens een vijftal minuten later omdat ze twee fanatieke vissers in hun midden hebben die morgens ook nog in Gemert een wedstrijd hadden gevist  en meteen daar na bij HET GEDULD  aan schoven. Eén daarvan was Henk Steegs die na afloop van zijn marathon vissen weer net als in wedstrijd vier de eerste plaats voor zich opeiste,  nu samen met Peter Beerens. Allebei kwamen ze uit op een totaal van 46 punten en bleven daarbij Mark Geurts  net met een punt voor. Mark had in de wedstijd de meeste vis gevangen en Peter Beerens het meeste gewicht.

Koploper Willy Vorstenbosch blijft koploper in het algemeen klassement en kan nu voorlopig met een gerust hart op vakantie. Op zaterdag 3 september, na de bouwvakvakantie, gaan ze weer van start en gaan de vissers naar het kanaal op de Zuid-Willemsvaart  parallel aan de vijver de koppelen, zij verzamelen dan weer bij het bruggetje gelegen aan de Dijkstraat, loting is om 13.30 uur.

Het witvis comité en het bestuur van H.S.V. Het Geduld wenst iedereen een fijne vakantie toe en een gezonde terugkomst.