Afbeelding

Een vrolijke afsluiting op basisschool de Heindert

Algemeen

Aarle-Rixtel - Bij Basisschool de Heindert in Aarle-Rixtel is op vrijdag 22 juli het schooljaar op een vrolijke wijze afgesloten. De dag begon onverwachts met zware regenval en onweer maar dat mocht de pret niet drukken bij de kinderen die door de regen de school binnen kwamen rennen, klaar voor een dag vol plezier.

Na een korte uitleg in de klaslokalen werden de kinderen vrij gelaten om hun eigen activiteiten te kiezen. In het kleuterlokaal waren kinderen druk aan het bouwen met de constructiematerialen terwijl er luid gelach klonk van het podium waar een groepje samen met een juf Twister waren aan het spelen. In de hal konden de kinderen geschminkt worden en daar stonden ze in lange rijen te wachten. Het duurde niet lang of de vlinders, vleermuizen en dino’s renden over het schoolplein. Moe van het rennen, fietsen, tafeltennissen en klimmen buiten, konden de kinderen even uitrusten tijdens een film voorstelling in een lokaal boven of iets te drinken halen bij de ranjabar.

Tussen de middag konden alle leerlingen weer opgehaald worden. Moe en met een buik vol ranja, fruit en raketjes liepen de kinderen naar buiten om te beginnen aan de zomervakantie. Over zes weken komen ze weer terug op school maar voor nu wensen de leerlingen van basisschool de Heidert iedereen een hele fijne zomer!