Afbeelding

Beleef sprookjes en Brabantse gezelligheid in Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout - De jeugdgroep van Toneelvereniging Mariahout heeft opnieuw een klassiek sprookje omgetoverd tot een eigentijds succes. Sneeuwwitje & the Dwarfs is voor het laatst te zien op donderdag 4 augustus.  Op woensdag 3 augustus is een gezellige Brabantse tafel het decor voor seniorenmiddag Ten Blakke.  

Sneeuwwitje

De laatste jaren heeft de jeugdgroep van toneelvereniging Mariahout zich in sprookjes gespecialiseerd. Dit jaar is gekozen voor een speciale bewerking van ‘Sneeuwwitje & The Dwarfs’, een vrolijke, eigentijdse familievoorstelling voor groot en klein.

Prinses Willemien wordt 16 jaar. Haar vader, de super coole koning Gerbrand, organiseert een groot feest waar de hipste band van het land optreedt. The Dwarfs zijn het helemaal! Maar prinses Willemien wil The Dwarfs niet. Ze wil geen feest. Prinses Willemien wil dat haar vader gelukkig is. Ze gunt hem een nieuwe vrouw. Het land staat op z’n kop. Zakken brieven worden bij het kasteel bezorgd. Iedere dame wil wel koningin worden. En dan verschijnt Samantha. Het is liefde op het eerste gezicht. Maar is Samantha wel zo lief als ze zegt dat ze is? Deze voorstelling speelt op zondag 31 juli en donderdag 4 augustus, om 14.30 uur.

Ten Blakke

Ieder jaar organiseren de KBO’s van Laarbeek een speciale seniorenmiddag in het theater. Henrie Bouwmans ontvangt een aantal prominente Laarbeekse gasten aan een grote ‘Brabantse’ tafel op het podium. De gesprekken worden afgewisseld met optredens van Lof!. Ten Blakke is dit jaar op woensdag 3 augustus, om 13.30 uur.

Kaartverkoop

Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!