Afbeelding

Beleef de Cariben en Pearl Jamming in Openluchttheater Mariahout

Cultuur

Mariahout - Volgende week staan er weer twee bijzonder muzikale voorstellingen op het programma! Op donderdag kunnen jong en oud lekker meetrommelen en -swingen met de Caribische liedjes van drumdrumdrum.nl, en op vrijdag 26 augustus staat er een legendarische tribute band op het podium!

Boomwhakalaa!

Boomwhakalaa! is een ritmische, interactieve en kleurrijke voorstelling met liedjes, boomwhackers, shakers en trommels uit de hele wereld. De voorstelling zit vol sketches en Caribische liedjes over herkenbare thema's en komische situaties. Musicus Roël Calister gebruikt bekende en minder bekende instrumenten, van conga's tot cajón, udu en pandero, in een swingende mix van pop, rock, latin en jazz.

De jeugd- en familieconcerten van drumdrumdrum.nl zijn doorspekt met ritme, percussie en humor. Het concert wervelt van energie, percussie en liedjes die mee te zingen zijn door iedereen.

Deze kindervoorstelling speelt op donderdag 25 augustus, om 14:30 uur.

Pearl Jamming

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn. Een show waarin de kracht van de live muziek naar voren komt, zonder dat dit ten koste gaat van de intentie van de nummers en de manier waarop 'Pearl Jam' ze bedoeld heeft.

Pearl Jamming bewijst keer op keer zijn positie als dé Pearl Jam tribute, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een 'must' om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien. Met hun jarenlange ervaring is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo's, een strakke ritmesectie en charismatische frontman. Deze voorstelling speelt op vrijdag 26 augustus en 20:30 uur.

Kaartverkoop

Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!