Afbeelding

Mooi aanbod op Lieshoutse Fietsenbeurs

Algemeen

Lieshout - Harmonie St Caecilia heeft weer een groot aantal fietsen paraat staan voor haar tweedehands fietsenbeurs. Zoek je nog een fiets voor de middelbare school, voor de kroeg of voor algemeen gebruik? Kom langs. Je kan je fiets hier ook verkopen.

De fietsenbeurs vindt plaats op zaterdag 27 augustus op de speelplaats van kindcentrum de Sprankel.De beurs start om 10:30 uur in de morgen en stopt om 14:00 uur. Toegang tot de beurs is gratis.

De harmonie zorgt voor een leuke beginvoorraad van fietsen, maar hoe meer fietsen, hoe beter! De te verkopen fietsen kunnen ingeleverd worden op de dag van de beurs, vanaf 9 uur in de ochtend tot de opening om 10:30 uur. De verkoper bepaalt wat de fiets moet opleveren, het verkopen doen de aanwezige harmonieleden. Tussen 14.00 en 15.00 uur kan het geld, of een niet verkochte fiets weer opgehaald worden.

Vijftien procent van de opbrengst gaat naar de muziekvereniging, Vijfentachtig procent van de opbrengst is voor de verkoper. Fietsen kunnen ook bij u thuis opgehaald worden, bel daarvoor 0499-422348