Afbeelding

Tienerwerk Laarbeek presenteert Tobbedansen

Cultuur

Laarbeek – Tienerwerk Laarbeek presenteert met trots op 25 september een spectaculair nieuw evenement: Tobbedansen. Gebaseerd op het legendarische televisieprogramma 'Ter Land, ter Zee en in de Lucht' wordt er die dag een indrukwekkend schans gebouwd in de wateren aan de Vonderweg te Beek en Donk en deelnemers meedoen met het Tobbedansen.

Al een geruime tijd waren de plannen er om een tobbedanswedstrijd te organiseren. En nu is het dan zover. De locatie op en rondom de wateren wordt die dag omgetoverd in een gezellig terrein. Zo kunnen bezoekers genieten van de deelnemers die de steile helling afgaan. "Dit wordt het jongeren event van het jaar!", aldus de organisatie. Bij Tobbedansen glijden mensen met een zelfgemaakt object van een schans af het water in. Terwijl de deelnemers van de schans af glijden moeten zij de bel zien te raken. Degene die de bel in de minste tijd heeft bereikt wint. Niet alleen de snelste deelnemer, maar ook de origineelste tobbe wordt beloond met een prijs.

De inschrijving voor Tobbedansen Laarbeek start later. Het inschrijfformulier en wedstrijdreglement kun je binnenkort vinden op www.tienerwerklaarbeek.nl of via mail info@tienerwerklaarbeek.nl

Tienerwerk Laarbeek

Al jarenlang zorgt Tienerwerk Laarbeek voor het organiseren van evenementen speciaal voor jongeren van het voortgezet onderwijs in Laarbeek. Ook dit evenement is voor deze jongeren. Tienerwerk Laarbeek is een non-profit organisatie die er is om de leefbaarheid in Laarbeek te vergroten door middel van evenementen voor jongeren van het voortgezet onderwijs.

Te land, ter Zee en in de Lucht wordt op 25 september van 13.30 tot ongeveer 17.00 uur gehouden op de wateren aan de Vonderweg te Beek en Donk. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.