Afbeelding

Koninklijke onderscheiding voor Huub en Carla de Wit-Reloe

Human Interest

Lieshout/Beek en Donk - Na allebei meer dan 25 jaar actief te zijn als vrijwilliger voor mensen met een beperking kreeg het echtpaar Huub en Carla de Wit-Reloe gisteren beiden een Koninklijke onderscheiding uitgereikt uit handen van burgemeester Frank van der Meijden. 

Met name voor het muziekgezelschap Nooit Gedacht maken de twee zich bijzonder verdienstelijk. Huub zorgt voor de facilitaire ondersteuning en Carla maakt zich op het organisatorische en financiële vlak verdienstelijk.  

Daarnaast is Carla al sinds 1993 actief als vrijwilligster bij KansPlus, waarvan zij tot 2005 bestuurslid is geweest. Ook is Carla vanaf 1998 vrijwilligster bij het Platform Gehandicaptenbeleid Laarbeek. Tien jaar lang was zij bestuurslid hiervan. Sinds 2011 doet Carla vrijwilligerswerk bij het Franciscushof in Lieshout en tot slot is zij vanaf 2005 een van de vrijwilligers van de organisatie van het Millus Muziek Matinee. 

Huub maakt zich, naast het vrijwilligerswerk bij Muziekgezelschap Nooit Gedacht, ook verdienstelijk voor andere organisaties. Sinds 1997 is hij collectant voor KansPlus en vanaf 2005 maakt hij deel uit van het bestuur van het Millis Muziek Matinee. Verder is hij vanaf 1982 lid van de EHBO-vereniging Lieshout, waarvoor hij in het verleden EHBO-assistentie verleende bij evenementen. Tot slot is Huub vanaf 2013 lid van de Cliëntenraad van De Hoge Hees in Beek en Donk. 

Het echtpaar kreeg de onderscheiding bij Bijzondere Gelegenheid zondagmiddag bij Outdoor Laarbeek in Beek en Donk. Donderdag meer hierover in De MooiLaarbeekKrant. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding