Afbeelding

Zwangerenverwendag wordt Mamaverwendag!

Human Interest

Lieshout - Na het succes van de tweede editie van de Zwangerenverwendag vorig jaar in mei, is het bestuur tot de conclusie gekomen dat de Zwangerenverwendag toe is aan iets groters. Meer ruimte, meer publiek, meer verwenactiviteiten… de Mamaverwendag is geboren!

Op zondag 16 oktober 2016 staat het Dorpshuis in Lieshout helemaal in het teken van moeders (dus ook oma's!) en moeders in spé. Tijdens de Mamaverwendag kun je als moeder, of moeder in spé even heerlijk een momentje voor jezelf nemen en lekker rondneuzen. Introducés zijn ook van harte welkom. Het aantal verwenactiviteiten is flink gegroeid, denk aan schoonheidsbehandelingen, (voetreflex)massages, een bellypainter en fotograaf. Daarnaast vind je leuke kraampjes met onder andere biologische voedingsproducten, ecologische verzorgingsproducten voor de allerkleinsten, baby-/kinderkleding, geboortekaartjes en unieke artikelen voor de baby- en/of kinderkamer.

Er zijn verschillende workshops/demonstraties te volgen zoals buikdansen, spray tanning of werken met verf voor het opknappen van meubels. Ook zijn er informatieve kraampjes te vinden zoals een bekkenfysiotherapeute en kinderopvang. Nieuw dit jaar is de tweedehandsbeurs. In een aparte zaal vind je tweedehands (kinder)kleding, zwangerschapskleding, speelgoed etcetera. De Mamaverwendag is op basis van vrije inloop. De entree bedraagt 2 euro inclusief één lot. Met dit lot maak je kans op hele mooie prijzen in de loterij. Extra loten kunnen bij gekocht worden en de opbrengt hiervan gaat naar Stichting Kindia; Kind in India.

Ben je bij de eerste 30 bezoekers? Dan krijg je een goedgevulde goodiebag bij aankomst. Bezoek onze website en onze Facebookpagina voor meer informatie. Er is nog plek voor standhouders, voor zowel bedrijven als de tweedehandsmarkt. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan snel aan via de website want vol = vol.

Iedereen is welkom op zondag 16 oktober 2016!

www.mamaverwendaglaarbeek.nl

www.facebook.com/mamaverwendaglaarbeek