Vooroverleg bij De Werkgroep

Politiek nieuws

Laarbeek - Op donderdag 8 september 2016 is de eerste vergadering van de gemeenteraad weer gepland. De raadsleden kunnen er na de vakantie weer fris tegenaan.

Bij deze vergadering komt aan de orde, de evaluatie huishoudelijke hulp toelage 2015, het aangepaste bestemmingsplan kom Lieshout voor het perceel De Stater 18 te Lieshout, de financiële eindrapportage van de voorzieningenclusters en de Businesscase Peel samenwerking 2016. Graag wil De Werkgroep met u over deze zaken spreken bij het vooroverleg op maandag 5 september 2016 bij de Dreef in Aarle Rixtel. De koffie staat om 20.15 uur klaar. Dus wilt u meepraten met de gemeentepolitiek, kom naar de voorbespreking en laat daar uw stem horen.

Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te gaan maar wilt u toch aangeven hoe u erover denkt dan kunt u contact opnemen met een van de commissie- of raadsleden. U kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl of bellen met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep: via tel 0499-422017 of via de mail info@dewerkgroep.nl.