Tessa van Schaik met 'Faith AB'
Tessa van Schaik met 'Faith AB'

Goede score Tessa van Schaik met 'Faith AB'

Sportnieuws

Lieshout – Na de vakantie was er een Paarden Dressuurwedstrijd op vrijdag 2 september bij Manege D'n Perdenbak. Er waren 22 ruiters en amazones uit de regio actief.

Het was een fijne avond en ze waren net op tijd klaar voor het begon te regenen. Iedereen ging weer met een goed gevoel en/of prijzen naar huis. Zo was er voor de laatste deelnemer van iedere rubriek een extra prijs geschonken door Annie van Lankveld uit Beek en Donk, waarvoor hartelijk dank.

Uitslag Laarbeekse ruiters:
In de Klasse L1 reden Tessa van Schaik en Faith AB naar een mooie 1ste plaats in de 1ste proef en kregen 203 punten, in de 2de proef werden ze 3de en kregen hier 189 punten. Anna Roelfsema en Binki werden 4de in de 1ste proef met 195,5 punt, maar kwamen sterk terug in de 2de proef en werden hier 1ste met 195 punten.

In de Klasse Z1 kwamen Cynthia Louwers en Billy Jean in de ring, zij werden verdiend 1ste met 208,5 punt en werden 2de in de 2de proef met 208 punten.

De organisatie wil iedereen bedanken voor hun komst en ze gaan na de pony wedstrijd van 16 september zichzelf concentreren op het winterseizoen. Vanaf oktober worden de wedstrijden dan ook weer binnen in de Manege gereden.

Kijk voor de volledige uitslag op www.stichtingderaam.nl, daar staan ook de winterwedstrijden vermeld.