Afbeelding

ASV'33 opent 'Marthie van Alem tribune'

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Het bestuur van ASV'33 gaat zondag voorafgaand aan de wedstrijd ASV'33-Bruheze de tribune heropenen, dan wel benoemen. Een van de redenen is dat de tribune een flinke opknapbeurt heeft gehad.

De banken zijn vervangen door mooie rode stoelen uit het PSV-stadion en dat geeft de tribune meteen een heel mooie uitstraling. Dit is mogelijk gemaakt door een mooie groep vrijwilligers die door vele uurtjes vrije tijd op te offeren dit tot stand hebben gebracht. Een andere belangrijke reden om de tribune te heropenen is dat het bestuur van ASV'33 gemeend heeft om de tribune een naam te geven. Na zondag is het officieel de 'Marthie van Alem Tribune'. Dit is natuurlijk niet zomaar, iedereen in Aarle-Rixtel, maar zeker binnen ASV'33, kent Marthie van Alem en weet ook wat hij voor ASV'33 heeft betekend. Al 48 jaar lang zet Marthie zich in binnen de vereniging ASV'33. Dit doet Marthie voornamelijk voor de jeugd, want daar ligt zijn hart, bijna 50 jaar geleden en nu nog steeds.

De verdiensten die Marthie voor ASV'33 heeft gehad, zijn om er maar eens een paar op te noemen: al 48 jaar lang bezig voor de jeugd; meer dan 40 jaar in de jeugdcommissie; meer dan 30 jaar in het hoofdbestuur; meer dan 30 jaar verenigingen ontvangen zaterdags op het sportpark; bijna 30 jaar het verzorgen van de jeugdkampen. Naast al die activiteiten bij de jeugd, is Marthie nog op meerdere fronten actief. Al vele jaren verzorger van alle materialen binnen de vereniging. Dan nu nog steeds bestuurslid accomodatiebeheer, de verantwoordelijke man voor de accommodatie. Het sportpark wat in de zomer en winter er keurig bij ligt, samen met andere vrijwilligers maakt Marthie ook hier weer een levenswerk van. En zo zijn er nog meer activiteiten te noemen waar Marthie zich voor inzet, zoals medeorganisator jeugdtoernooien, het poetsen van de kleedlokalen en ga zo maar door. Je kunt dan ook wel zeggen dat Marthie van Alem het gezicht is van ASV'33. Iedereen kent hem.

Dus wat is er mooier voor een vereniging zoals ASV'33, als je zo iemand deze waardering dan ook kunt geven. De 'Marthie van Alem Tribune' en dit op het sportpark waar zijn hart ligt, waar hij nog steeds druk bezig is met het onderhoud van het sportpark, en daar prijkt nu die mooie Marthie van Alem Tribune. Net zoals PSV icoon Willy vd Kuijlen heeft, heeft ASV'33 dus Marthie van Alem.

Het bestuur nodigt iedereen die Marthie van Alem, dan wel ASV'33 een warm hart toedraagt uit om de opening van deze tribune bij te wonen. Dit vindt zondag 11 september om 14.15 uur plaats, vlak voor aanvang van de wedstrijd ASV'33 1 – Bruheze 1. U bent van harte welkom.