Afbeelding

Vliegende start voor Sparta'25

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Sparta'25 boekte een zeer ruime zege op SV Valkenswaard. In en tegen Valkenswaard wisten de Beek en Donkenaren te zegevieren met 1-5.

Door een doelpunt van 'nestor van de groep', Nico Jansen, kwam Sparta op een terechte voorsprong. Ron Bakermans trok echter namens Valkenswaard de stand gelijk en zorgde ervoor dat beide partijen met een gelijke stand de kleedkamer opzochten.

Na de onderbreking trok Sparta'25 toch het duel naar zich toe. Het spel was verzorgder, snel en met veel beweging. Valkenswaard wist niet waar ze het moesten zoeken. Achtereenvolgens Bryan Bussers, Phillip Cleutjens, Robin Knapp en Jaccy van den Enden scoorden namens de groen-witten.

Een geweldige start van de competitie die aanstaande zaterdag een goed gevolg moet krijgen op het eigen sportpark tegen Bergeijk. Mede op verzoek van onze nieuwe burgemeester, voorheen burgemeester van Bergeijk, wordt deze wedstrijd gespeeld op zaterdagavond 10 september. Wat zou er mooier zijn om de kermis met en winst tegen Bergeijk te beginnen.