Hotel Dracula in het Openluchttheater van Mariahout
Hotel Dracula in het Openluchttheater van Mariahout

Hotel Dracula in Openluchttheater

Algemeen Evenementen

Mariahout - Dit weekend sluit Toneelvereniging Mariahout het theaterprogramma af met de aller áller laatste voorstelling van Hotel Dracula. En een spectaculair theaterseizoen moet natuurlijk minstens zo spectaculair worden afgesloten! Bestel de laatste kaartjes voor dit jaar, en zorg dat je deze knaller niet mist.

Hotel Dracula
Ken je Graaf Dracula al? Dan zal de voorstelling van Toneelvereniging Mariahout je zeker verrassen! Met het bekende verhaal in een super hip nieuw jasje hebben ze er een griezelige familievoorstelling van gemaakt, zoals je nog nooit hebt gezien. Durf jij te komen kijken? Deze voorstelling speelt voor het laatst op zaterdag 24 september, om 20.00 uur.

Bedankt!
De organisatie kijkt met veel plezier terug op een fantastisch theaterseizoen, met veel waanzinnige artiesten, geweldige sponsoren, enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk een daverend publiek! Ze hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als zij zelf. U wordt van harte bedankt.

Kunt u geen genoeg krijgen van Openluchttheater Mariahout? Meld je dan aan als 'Vriend van het theater'. Zo ben je het volgende theaterseizoen verzekerd van vriendelijk voordeel, en de lekkerste zitplaatsen met jouw eigen 'Vrienden-van Zitkussentje'. Houd in de tussentijd Facebook en Twitter in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief om echt niets te missen.

Ze zien u graag volgend jaar terug in het Openluchttheater van Mariahout.