Afrikaanse themadag bij Atelier Vonk

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel – Er wordt een Afrikaanse Themadag gehouden op zondag 25 september van 14.00 tot 18.00 uur bij Atelier Vonk in Aarle-Rixtel. Tijdens deze middag komen vele activiteiten aan bod, voor jong en oud. Je kunt dansen, zingen, Afrikaanse kleding bekijken, eten, knutselen en samen de Afrikaanse sfeer proeven.

Alles staat in het teken van Afrika, voor een project in Ghana, de kleding is zeker mooi om te zien. Het doel is om een motorbike te kopen om de kinderen op te halen en terug te brengen van en naar school. Een motorbike is een motor met een bakje eraan, waar de kinderen in kunnen zitten. De afstand is te ver om te lopen. Het is donker, er is geen straatverlichting, dus veilig is het niet om te lopen.

Iedereen zou naar school moeten of kunnen gaan, niet afhankelijk zijn van waar je je geboren bent. Steun het project en kom naar Atelier Vonk. De entreeprijs €5,00 gaat naar het doel, zodat de kinderen in Ghana naar school kunnen gaan. Laat de vonk over slaan naar Afrika!

Atelier Vonk is gelegen aan de Klokkengietersstraat 1 te Aarle-Rixtel. De organisatie is in handen van Missie Ontwikkeling Vrede (m.o.v.) Aarle-Rixtel en Atelier Vonk.