Afbeelding

Foto-puzzel-fietstocht T.S.C. Aan de Wielen

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - In het kader van de Gezondheidsrace Laarbeek. 2.0 houdt T.S.C. Aan de Wielen op zondag 2 oktober een foto-puzzel-fietstocht voor het hele gezin. Inschrijven en vertrekken kan tussen 10.00 en 10.30 uur vanaf de tafeltennishal van ATTC aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel. ATTC'77 is ook een van de verenigingen die meedoen aan die Gezondheidsrace.

Bij het inschrijven krijg je naast het routeschema, twee A-viertjes met foto's mee die je onderweg moet proberen te traceren. Deze zijn in kleur en worden gemaakt op de rustigste gedeeltes van het traject, voor de veiligheid zijn ze allen genomen aan de rechterkant. Daarnaast krijg je een vel papier met een 15-tal vragen mee, welke tijdens het pauzepunt bij de Pelgrim in Mariahout ingeleverd moet worden.

De afstand bedraagt bijna 30 kilometer en voert voor het grootste gedeelte over de Waterpoortroute in Laarbeek. Alle kernen van de vier dorpen worden aangedaan. Je kan de tocht rijden in groepsverband, in gezinsverband, als duo of individueel.

Deelname is gratis, bij vertrek krijgt iedereen een koek mee en bij terugkomst is er voor iedereen een ADW-bidon. Voor de beste drie in de totaaluitslag zijn er fraaie bekers beschikbaar en er zijn een aantal gratis jaar-lidmaatschappen van Aan de Wielen te verdienen.

Om een goed overzicht te krijgen en om te zorgen dat je niet te lang moet wachten op de einduitslag, dient iedereen om 14.30 uur binnen te zijn en moeten de gevonden foto's in de goede volgorde zijn gerangschikt.

Als je meer informatie wenst, dan kan je terecht bij Rini Daniels, tel. 0492-382340 of mail: rinidaniels@onsbrabantnet.nl of bij Johanna Gijsbers-Wich, tel.0492-382265 of mail: j.gijsbers@live.nl.