Afbeelding

No Limits Crew klaar voor deelname WK hiphop

Sport Jongeren

Gemert/Beek en Donk - De hiphop-groep No Limits Crew, waarvan maar liefst 3 van de 7 leden afkomstig zijn uit Beek en Donk, heeft zich gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen hiphop te Graz in Oostenrijk.

17 oktober vertrekt de eerste lichting van deze groep; Luna Kuijten (Beek en Donk) en Merel Donkers (Gemert). Op woensdag 19 oktober zullen zij het met hun duo opnemen tegen 111 anderen afkomstig over de hele wereld. Wekenlang zijn ze samen met hun trainster Samantha Tena Hernandez aan het trainen. Ze hebben de moeilijkheidsgraad behoorlijk opgehoogd en hopen de top 10 te behalen.

Hiphop Small Groups
Op vrijdag 21 oktober vertrekken de andere meiden; Noa Otten (Beek en Donk), Gigi Rutten (Beek en Donk), Vera van den Heuvel (Gemert) en Amber Spierings (Gemert). Samen met Luna, Merel en Fenne vormen zij de No Limits Crew. Op 23 oktober gaat dit team het opnemen tegen 55 andere hiphopgroepen uit 20 verschillende landen uit de hele wereld.

Afgelopen juni hebben ze zich bewezen tijdens het Europees kampioenschap in Ostrava, Tsjechië, waar ze de finale wisten te behalen. De meiden zijn in keihard aan het trainen om er in Graz nog een flink schepje bovenop te doen.

Wil je op de hoogte blijven? Like de Facebookpagina van de No Limits Crew.

Ludieke sponsoractie
Het is een hele eer om Nederland te mogen vertegenwoordigen op zo'n WK, maar uiteraard zijn hier ook aardig wat kosten aan verbonden; niet alleen voor deelname, ook vanwege vervoer en verblijf. Om (sponsor)geld te verzamelen houdt de dansgroep daarom deze ludieke actie: auto's wassen op de parkeerplaats bij Manders Dance Factory in Gemert.

Deze 'carwash' vindt plaats op 8 oktober tussen 13.30 en 17.00 uur aan de Sint Annastraat 6 te Gemert. De kosten bedragen €6,00 per auto (buitenkant wassen). Extra donaties zijn uiteraard ook van harte welkom; alles voor het goede doel. Dus: gaat u met een blinkende auto naar huis, dan kunnen de meiden van de No Limits Crew gas gaan geven op het WK in Graz!