Afbeelding

Activiteit Gezondheidsrace 2.0 BV Beekse Akkers

Algemeen Gezondheid

Beek en Donk - De gezondheidsrace 2.0 is al even aan de gang en dit keer is Buurtvereniging Beekse Akkers aan de beurt om haar (gezonde) groepsactiviteit te organiseren. Zaterdag 15 oktober houden zij een wandeling door de Groene Long met gidsen van het IVN Laarbeek.

Vanaf 14.00 uur zijn hun poulegenoten (ATTC'77, BCL, Aan de Wielen en Kontakt) welkom bij het Parkpaviljoen in Beek en Donk, waar ze beginnen met een welkomstwoord, drankje en een gezond hapje, voordat ze om 14.30 uur aan de wandeling beginnen.

De wandeling is een mooie aansluiting op het project Biodiversiteit van de gemeente Laarbeek. De buurtvereniging neemt hier ook aan deel. Onlangs is de gemeente Laarbeek nog uitgeroepen tot groenste gemeente van Nederland met een certificaat voor Biodiversiteit. Dus de activiteit voor de gezondheidsrace is hierop een mooie actuele aanvulling!

Speciaal voor de kinderen gaan ze naar Dierenpark Het Regter Eind in Beek en Donk. Daar krijgen ze een leuke rondleiding en sluiten af in speeltuin De Octopus.

De deelnemers eindigen samen rond 16.00 uur bij Pannenkoekenhuis Pluk in Beek en Donk. Ze rekenen op mooi weer en een leuke, informatieve en gezellige middag samen met hun poulegenoten.