Afbeelding

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Gemeente

Laarbeek - Als hulp in uw eigen omgeving niet voldoende is, kunt u bij ViERBINDEN Vrijwilligershulp terecht voor vervoer, klussendienst, praktische ondersteuning, incidenteel en klein tuinonderhoud en mantelzorgondersteuning.

Tuinonderhoud
Voor het onderdeel tuinonderhoud zijn zij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vindt u het fijn om buiten in de tuin te werken en wilt u graag vrijwillig iets betekenen voor een ander in uw omgeving? Dan bent u van harte welkom als vrijwilliger bij ViERBINDEN Vrijwilligershulp.

Tienerwerk Boemerang
Iedere 2 weken op vrijdag van 19.30 tot 22.00 uur houdt Tienerwerk Boemerang activiteiten voor tieners uit Beek en Donk (10-15 jaar). De activiteiten variëren van een discoavond tot een extern uitje. Voor alle informatie over hen, kun je kijken op www.boemerangbeekendonk.nl. Zij zoeken vrijwilligers die helpen met het klaarzetten van spullen/versieren, toezicht houden, bar, meedenken over nieuwe activiteiten. Zij verwachten van je dat je je kan verplaatsen in de jeugd en leuk mee kan doen.

Rijdende Super Sociaal
Vanaf 1 november gaat er in Laarbeek een Rijdende Super Sociaal starten. Dit is een rijdende supermarkt waar mensen, die van een minimum moeten leven, boodschappen kunnen doen. De Rijdende Super Sociaal start bij de Super Sociaal in Helmond en rijdt dan de gehele dag van dorp naar dorp in Laarbeek. De Supermarkt gaat iedere donderdag rijden vanaf 8.30 uur tot ongeveer 15.00 uur.

Voor deze Rijdende Super Sociaal zijn ze op zoek naar 2 gastvrouwen/gastheren. Voor de gastvrouwen of gastheren zijn ze op zoek naar mensen met begrip voor de situatie van de klanten. De gastvrouw of gastheer mag niet zelf tot de doelgroep behoren. Voor de vacature geldt dat er voordat de Rijdende Super Sociaal gaat starten, er eerst een 'stage' gelopen wordt in de Super Sociaal in Helmond. Daarnaast werken ze met een proefperiode van 3 maanden.

Meer informatie
Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.