Afbeelding

De nieuwe jeugdgemeenteraad van Laarbeek!

Algemeen Jongeren

Beek en Donk - In het gemeentehuis van Laarbeek is woensdagmiddag de nieuwe jeugdgemeenteraad geïnstalleerd. Met gepaste trots zaten de kersverse leerlingen in de raadszaal om door burgemeester Frank van der Meijden ingewijd te worden.

De jeugdgemeenteraad bestaat deels uit leerlingen van groep 7 en deels uit leerlingen van groep 8, verdeeld over de Laarbeekse basisscholen. Ieder lid blijft er twee jaar inzitten. De nieuwe jeugdgemeenteraadsleden zijn: Nikki Vossen van Basisschool De Heindert uit Aarle-Rixtel, Noor Hendriks van Openbare basisschool de Driehoek uit Aarle-Rixtel, Sten Geerlings van Basisschool de Brukelum uit Aarle-Rixtel, Sven Crooijmans van Basisschool de Raagten uit Beek en Donk, Naima Barten van Dalton Basisschool 't Otterke uit Beek en Donk, Steyn van Halteren van Basisschool de Muldershof uit Beek en Donk, Finn van den Heuvel van Openbare basisschool Het Klokhuis uit Beek en Donk, Teun Wagelmans van Basisschool de Sprankel uit Lieshout, Sterre Migchels van de Mariabasisschool uit Lieshout en Luuk van Doren van de Bernadetteschool uit Mariahout.

De overige raadsleden die nu het tweede - en tevens laatste - jaar ingaan, zijn: Tara van der Aa, Basisschool De Sprankel uit Lieshout, Rosalie Breukers, Mariabasisschool uit Lieshout, Amber Duijmelinck, Basisschool De Heindert uit Aarle-Rixtel, Roman Griffioen, Openbare Basisschool de Driehoek uit Aarle-Rixtel, Kyell de Haas, Basisschool de Brukelum uit Aarle-Rixtel, Maartje Hageman, Dalton Basisschool 't Otterke uit Beek en Donk, Ruben van der Linden, Basisschool de Raagten uit Beek en Donk, Saleban Mahamed, Openbare basisschool Het Klokhuis uit Beek en Donk, Micha van Zutphen, Basisschool De Muldershof uit Beek en Donk en Thomas van Velthooven, Bernadettebasisschool uit Mariahout.

De MooiLaarbeekKrant wenst alle jeugdgemeenteraadsleden heel veel succes en plezier toe!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding