Afbeelding

55 jaar CV de Heikneuters

Algemeen Carnaval

Mariahout - Dit jaar bestaat CV de Heikneuters 55 jaar, dus een heus jubileumjaar. Een jaar waar diverse activiteiten georganiseerd gaan worden. Maar alvorens ze de eerste activiteit hebben, willen ze de inwoners van Mariahout verrassen met een jubileumboek. Dit is dan ook afgelopen zaterdag rondgebracht door de eigen leden. Ze zijn huis aan huis geweest om het boek persoonlijk te overhandigen.

Tevens verkochten ze daarbij ook loten. De loterij komt geheel ten goede aan het jubileum. De prijzen die ze ter beschikking hebben zijn: 1e prijs:€400,00. 2e prijs: €300,00 en 3e prijs €200,00. De trekking wordt tijdens het prinsenbal op 5 november in het Buurthuis aan de Mariastraat te Mariahout gehouden. Er zijn nog een aantal loten te koop. Voor verdere informatie kan je daar contact voor opnemen met John Brugmans. CV de Heikneuters wil iedereen die al een lot gekocht heeft bedanken en ze hopen u op één van hun activiteiten te mogen begroeten. Zet dan ook de volgende datums alvast in je agenda: Prinsenverkiezing zaterdagavond 5 november en Jeugdprinsenverkiezing zondagmiddag 6 november. En zeker niet te vergeten het jubileumfeest op 19 november, waar ze met gereduceerde consumptieprijzen en een live band een onvergetelijk feest met iedereen willen maken.

Verder is het speculeren naar de nieuwe prins al in volle gang en al vele namen gaan de ronde. Wie wordt de 55e prins van het Heidurp? Daar wil de prinsencommissie jullie een beetje in helpen en zij geven hierbij dan ook de eerste hint: 'Zij vormen samen het jubileum'.

Denk je te weten wie het wordt, geef het dan door aan John Brugmans door middel van een briefje in de brievenbus aan de Tuindersweg 41, met de naam van de prins en duidelijk je eigen naam. Voor degene die het goed geraden hebben zal op de avond van de bekendmaking een kaartje getrokken worden en een prijs in de vorm van een tegoedbon van de plaatselijke supermarkt uitgereikt worden. De komende tijd wordt veel aandacht gegeven aan het jubileumjaar. Houdt daarbij De MooiLaarbeekKrant in de gaten.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.