Afbeelding

Informatieochtend over omgaan met LinkedIn

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Als werkzoekende kun je niet meer om LinkedIn heen. Een zakelijk sociaal netwerk waar bedrijven, professionals, ondernemers en werkzoekenden elkaar kunnen vinden.

Een netwerk waar veel vacatures op geplaatst worden en ook ingevuld worden. Jij hebt waarschijnlijk al een profile op LinkedIn en ook al een netwerk(je) opgebouwd. Maar wat dan? Hoe vind je de juiste baan, hoe leg je de juiste contacten en vooral, hoe zorg je dat je jezelf optimaal profileert om gevonden te worden voor een baan.

Jan Willem Alphenaar, schrijver van 5 boeken over LinkedIn en internationaal trainer en spreker over LinkedIn komt op 27 oktober een workshop geven over hoe je LinkedIn moet inzetten in je banenjacht. Een praktische workshop waarin hij meer dan 25 tips behandelt. Hij leert je wat en waarom je bepaalde zaken wel of niet moet doen op LinkedIn. En als naslagwerk stuurt hij ook handige stap-voor-stap handleiding, om achteraf thuis het zelf ook allemaal toe te passen.

Deze workshop/lezing wordt aangeboden door de werkgroep 'Laarbeek Werkt' en vindt plaats op donderdag 27 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in het Buurthuis Mariahout. Deze informatieochtend is voor alle werkzoekenden in en om Laarbeek gratis bij te wonen. Geef je op via info@laarbeekwerkt.nl. Vol is vol. Koffie en thee staat klaar, tot dan.