Afbeelding

Prinsenbal in het Heidurp

Algemeen Carnaval

Mariahout - De prins van het Heidurp seizoen 2016-2017 wordt op zaterdag 5 november bekendgemaakt. Een dag later, zondagmiddag 6 november, is het de beurt aan de jeugd. De bekendmakingen vinden plaats in het Buurthuis aan de Bernadettestraat in Mariahout.

De prinsencommissie is al maandenlang bezig met de voorbereidingen en er wordt al veel geraden wie de nieuwe prins zal worden. Diverse namen worden genoemd, maar steeds maar niet de goede. Zelfs met de eerste hint weten ze het nog niet. Het zal een speciale avond worden, eerst wordt afscheid genomen van Prins Hein en prinses Gerdie die op een geweldige manier de kar hebben getrokken van het seizoen 2015-2016. Maar aan alles komt een eind behalve een 'worst' en ook aan deze regeerperiode. Verder wordt deze avond onder begeleiding van de prinsencommissie op een speciale manier het nieuwe stel bekendgemaakt. Wie o wie gaat het worden, het raden en speculeren kan nu echt gaan beginnen.

Hierbij wordt dan ook de tweede hint gegeven: 'ze stonden lijn recht tegenover elkaar'

Maak wat plaats in uw agenda vrij en kom naar deze geweldige avond, waar de grote zaal weer geheel is omgebouwd als feestzaal. Na de bekendmaking zal er nog een heus knalfeest losbarsten onder leiding van de DJ, die het carnavalsseizoen met de nieuwe hoogheden zal gaan inluiden.

Denkt u te weten wie het is, schrijf het op en lever het in bij: John Brugmans, Tuindersstraat 41, 5738BK, Mariahout. Onder de goede inzendingen wordt een levensmiddelenpakket verloot.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.