Activiteiten Seniorenvereniging/KBO Lieshout

Algemeen Senioren

Lieshout - De vier Laarbeekse ouderverenigingen en Vierbinden organiseren alweer voor de negende keer een filmcyclus. Het thema van dit jaar is 'Liefde tussen droom/ideaal en werkelijkheid'. Er worden vier films vertoond. Bij alle films geeft Philip Verdult een inleiding en na de film is er onder zijn leiding een interactieve nabespreking.

De heer Verdult was tot zijn pensioen als filosoof werkzaam aan de Radboud Universiteit. De eerste film is 'Notebook'. Het verhaal gaat over een relatie die stuk loopt door druk van ouders.

Datum: dinsdag 25 oktober, 13.30 uur. Locatie: Grote zaal Dorpshuis, Grotenhof 2, Lieshout. Losse kaartjes zijn 7 euro, de hele cyclus kost 25 euro. Dit is inclusief koffie of thee.

Schrijfgroep
De eerstvolgende bijeenkomst van de schrijfgroep is op donderdag 27 oktober om half drie in het Zonnehof van Franciscushof. Heeft u belangstelling? U bent van harte welkom om eens te komen kijken of luisteren.

Heilige Mis
Op zondag 6 november wordt om 9.30 uur in de Servaaskerk in Lieshout een H. Mis opgedragen voor alle overleden leden van KBO Lieshout. Deze H. Mis zal worden opgeluisterd met zang van ons eigen Seniorenkoor Vogelenzang. U bent allen van harte welkom die viering bij te wonen.

Inloop
De wekelijkse Inloop is iedere dinsdagmorgen van 10 tot 11.30 uur en iedere dinsdagavond van 19 tot 20 uur in het Dorpshuis van Lieshout. Twijfel niet en loop eens even binnen. Het maakt niet uit of u iets te vragen hebt, of u wilt opgeven voor een activiteit, of gewoon even wilt bijkletsen, u bent van harte welkom en het is altijd hartstikke gezellig. Alle leden van het bestuur zijn meestal aanwezig.

Ook Dorpsondersteuner, Suzan de Koning, is er voor een gesprek. De WOCOM is er regelmatig om antwoord te geven op uw vragen. Een groot aantal leden loopt altijd even binnen voor een gezellig uurtje, wat buurten, elkaar weer even zien. En een gratis kopje koffie staat voor u klaar. Komt u ook eens?