Afbeelding

Duvelscross bij Runnersclub Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - De Duvelscross wordt zondag 6 november in Lieshout gelopen. Na enkele magere jaren is de Duvelscross weer volop in de belangstelling bij de lopers in de regio. Vorig jaar stonden ruim 100 deelnemers aan de start en Runnersclub Lieshout zal ook dit jaar weer vele lopers naar de Duvelsberg trekken.

In 2015 kende de Duvelscross zowel bij de heren als bij de dames een Laarbeekse winnaar. Hopelijk komen Anne Smeets-Jonkers uit Beek en Donk en Arjan Donkerbroek uit Aarle-Rixtel hun titel verdedigen. Vele leden van Runnersclub Lieshout verschijnen aan de start voor 1,2,3 of 4 ronden van 2 kilometer. De Duvelscross is uitermate geschikt voor iedere trimmer.

Inschrijven is mogelijk vanaf 10.00 uur voor de afstanden 2, 4, 6, of 8 km. bij de Duvelsberg aan 't Hof te Lieshout. De start is om 11.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €3,00. Er zijn prijzen voor de eerste 3 aankomende dames en heren op de 8 km. Alle deelnemers ontvangen een consumptiebon. Een tent voor het omkleden is aanwezig. Voor meer informatie: www.runnersclublieshout.nl.