Archieffoto van de Natuurwerkdag in 2015
Archieffoto van de Natuurwerkdag in 2015

IVN Laarbeek doet mee aan natuurwerkdag

Algemeen Evenementen

Laarbeek – LandschappenNL houdt zaterdag 5 november de Natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersactie in het groen. Ook dit jaar worden er over heel het land weer duizenden mensen verwacht die hun handen uit de mouwen steken om het landschap een opknapbeurt te geven.

Op de Natuurwerkdag kan iedereen van jong tot oud onder begeleiding aan de slag op ruim 400 locaties. Onder het motto 'Leef je uit!' vinden uiteenlopende activiteiten plaats die per locatie verschillen. Van onder andere poelen schoonmaken tot bomen knotten, fruitbomen snoeien en grienden afzetten.

In Laarbeek wordt in het kader van de Natuurwerkdag door IVN Laarbeek een activiteit gehouden. Ze gaan deze keer weer wilgen knotten in het prachtige natuur gebied De Biezen in Aarle-Rixtel. Heerlijk in de buitenlucht lekker genieten van de natuur en gezellig met andere mensen nuttig bezig zijn. Er is voor jong en oud wat te doen, zagen, takken versjouwen, takken op rillen leggen, nieuwe knotbomen planten, etc. Voor een kleine lunch en koffie en thee wordt gezorgd. Er wordt gewerkt van 9.00 tot 15.00 uur. Het mag de hele dag, maar een paar uur is ook al prima, geef dit dan wel even tijdig door aan de organisatie IVN Laarbeek, (gerrit.post@gmail.com) in verband met de catering. Locatie: schuin tegenover ecotourist-farm de Biezen, De Biezen 4 a in Aarle-Rixtel, daar tegenover is een zandpad, daar staan vlaggen en dergelijke die je verder de weg wijzen.

Wel graag even opgeven via de site van Natuurwerkdag.nl: www.natuurwerkdag.nl, klik op: uitgebreid zoeken, selecteer provincie Noord Brabant, zoek op woord: de Biezen, info & aanmeldingen, Doe mee op deze locatie, aanmelden, volledig invullen a.u.b. en versturen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Gerrit Post, 06-16383484, gerrit.post@gmail.com.