Afbeelding

Ontspanningsmiddag Zonnebloem Aarle-Rixtel

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel – De Zonnebloem afdeling Aarle-Rixtel hield op donderdagmiddag 20 oktober een ontspanningsmiddag voor haar gasten.

Om 14.00 uur verzamelden zich zo'n 50 mensen in de toneelzaal van de Dreef. Daar kregen zij onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij een aantal oude foto's te zien. Dit waren foto's van mensen, die lang geleden in Aarle-Rixtel woonden en sommige nog steeds. Dit was een leuke bron van erkenning. Er werd regelmatig gelachen en herinneringen opgehaald. Sommige gasten herkenden zichzelf ook op de foto's.

Hierna was er pauze en werd iedereen voorzien van een lekker drankje en kwamen de knabbels op tafel. Na de pauze ging men verder met herinneringen ophalen. Deze keer door middel van het luisteren en kijken naar liedjes uit de jaren '60. Zo herleefden de gasten de goeie oude tijd en kwamen de glimlachen wederom tevoorschijn. Ook was er een loterij georganiseerd met vele mooie prijzen. Kortom, een hele geslaagde middag voor de Zonnebloem Aarle-Rixtel en haar gasten.

Op 9 november staat er een theatermiddag gepland. Deze is voor de Zonnebloem afdelingen van de gemeente Laarbeek. Mocht u erbij willen zijn, hou dan De MooiLaarbeekKrant in de gaten.

Zonnebloem Aarle-Rixtel heeft sinds kort ook een eigen Facebookpagina 'facebook.com/zonnebloemaarlerixtel'. Daar kunt u of via een familielid van u, die wel op Facebook zit, op de hoogte blijven van alle activiteiten van de Zonnebloem Aarle-Rixtel.