Afbeelding

Wie wordt de prins van Raopersgat?

Algemeen Carnaval

Lieshout - Op de Facebookpagina van C.V. De Raopers is sinds kort de nieuwe trailer te zien met aanwijzingen wie de nieuwe prins van Raopersgat gaat worden. Is hij iemand die veel van vogels houdt, iets met tuinmeubels doet, zich bezighoudt met geldzaken of juist fan van de voetbalcub van 't Heidurp is. Daar dragen de spelers altijd de Raopers kleuren geel/blauw.

Al met al het beloofd een spectaculaire bekendmaking te worden tijdens het prinsenbal. De organisatie hoopt dan ook op een volle zaal.

Prins Maarten d'n Twidde staat al bijna aan het einde van zijn termijn en geeft na een prachtig jaar de scepter door aan zijn opvolger. Dit vindt plaats op zaterdag 12 november bij Café/Zaal de Koekoek in Lieshout. Deze avond begint om 19.00 uur met de bekendmaking van de nieuwe jeugdhoogheden. Daarop volgend verschijnt het kersverse boerenpaar op het toneel. Als klap op de vuurpijl vertoont de prins van het carnavalsseizoen 2016/2017 zich aan het volk.

Kortom: het beloofd weer een verrassende avond te worden waar jong en oud van harte welkom zijn. De organisatie heeft ook deze week weer een frisse hint voor u, en die luidt: Hij is d'n twidde.