De Ekkermuzikanten
De Ekkermuzikanten

Ekkermuzikanten tussen de draaiorgels

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Mist u ook de Muziektuinconcerten? Wel zondag 30 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur spelen de Ekkermuzikanten voor u te midden van de draaiorgels.

De 'Ekkermuzikanten' is één van de oudste buurtkapellen van Beek en Donk en de kapel telt 24 leden, waaronder 4 echtparen. De kapel staat onder leiding van Piet Diender. Zij treden op tijdens diverse gelegenheden, nu dus tussen de draaiorgels in de Gaviolizaal.

De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de donatiepijp is welkom. Natuurlijk bent u vooraf welkom om te genieten van de museale draaiorgels. De deskundige vrijwilligers geven tekst en uitleg over de orgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom.

De Gaviolizaal is aan de Torenstraat 36a te Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak. Meer informatie: www.draaiorgelshelmond.nl of info per mail info@draaiorgelshelmond.nl of tel. 06-39682404