Afbeelding

Receptie voor jarenlange inzet voor jeugdleden        

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - ASV'33 biedt zaterdag 5 november een receptie aan, als dank aan een aantal mensen aan die onlangs zijn gestopt en zich jarenlang hebben ingezet voor de jeugdleden. ASV'33 houdt deze receptie voor Henry Pieloor, Rob de Fockert, Arjen van den Tillaar, Henk Daniels en Marthie van Alem.

Henry Pieloor heeft 12,5 jaar verschillende functies in het jeugdbestuur bekleed, zoals voorzitter jeugd, technische commissie en secretaris. Daarnaast heeft Henry vele activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Arjen van den Tillaar is 12,5 jaar actief geweest bij de jeugd. Dit deed hij als leider/grensrechter, wat hij nu nog steeds actief doet. In zijn tijd heeft Arjen ook vele jeugdactiviteiten georganiseerd en is hij de laatste jaren verantwoordelijk geweest voor de toernooien

Rob de Fockert is 18 jaar trainer/leider van de jeugd geweest, heeft jarenlang de redactie van 't Hutje gedaan en meegeschreven aan het jeugdbeleidsplan.

Marthie van Alem is 46 jaar actief geweest voor de jeugd. Marthy is zo'n 30 jaar hoofdjeugdleider geweest en was in die functie elke zaterdag op de Hut. Marthie is door alles wat hij daarnaast nog voor ASV'33 gedaan heeft het gezicht van ASV'33 geworden.

Henk Daniels is zelfs al 48 jaar actief geweest voor de jeugd van ASV'33 in allerlei verschillende rollen waaronder wedstrijdsecretaris, jeugdleider en hoofdjeugdleider. Henk heeft ook altijd een zeer actieve rol gehad in het jeugdcarnaval bij ASV'33 en hij is de initiator van de jeugdkampen.

Kortom, meer dan voldoende reden om deze toppers te bedanken. De receptie vind plaats op zaterdag 5 november van 17.30 tot 19.00 uur in de kantine. ASV'33 hoopt op een grote opkomst van jullie allen!