Prins Hein
Prins Hein

Wie wordt de prins van 't Heidurp?

Algemeen Carnaval

Mariahout - Terwijl bij de kleine Heikneutertjes de spannende sinterklaastijd er weer aan zit te komen en ze last krijgen van slapeloze nachten, is dit ook het geval bij de grote kneuters. Maar dan niet om sinterklaas maar om het best bewaarde geheim van 't Heidurp en dat is in deze tijd toch nog steeds de vraag: 'wie wordt de nieuwe prins van het Heidurp?' Krijgen ze er weer een prinses bij? En wie krijgt de eervolle taak om als adjudant op te mogen treden?

Allemaal vragen die op 5 november om 23.11 uur beantwoord gaan worden tijdens een spectaculaire show waarvoor de prinsencommissie al maanden aan het oefenen is. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat er zelfs speciaal voor dit evenement enkele beroemde dj's ingevlogen worden.

Dat het iets speciaals wordt heeft nog een bijzondere reden, dit jaar vieren ze in het Heidurp het 55-jarig jubileum, dus dat beloofd wat. In de speciale editie van de carnavalskrant staat het hele programma en ze hopen zoveel mogelijk mensen uit Mariahout maar ook van daar buiten te mogen verwelkomen om er samen een onvergetelijk jaar van te maken. Maar eerst gaan ze prins Hein en prinses Gerdi nog uitzwaaien en dat zal ongetwijfeld ook weer voor een hoop heisa op het podium zorgen.

Op 6 november staat het eerste officiële optreden van de nieuwe prins en prinses al op het programma want op die zondagmiddag wordt de nieuwe jeugdprins en het hele gevolg gekozen. De jeugdcommissie is ook al geruime tijd druk doende om een mooie middag voor de jeugd van Mariahout neer te zetten met als hoogtepunt de verdeling van de titels voor de jeugd van het aankomende seizoen.

Dit alles vindt plaats in het buurthuis van Mariahout op zaterdag 5 november, aanvang 20.30 uur en op zondag 6 november, aanvang 14.00 uur.

Het net rond de nieuwe prins begint zich langzaam te sluiten na de 2 eerder gegeven hints. Er wordt al volop gespeculeerd, maar het wordt nog erger, want hier komt hint nummer 3: 'we leggen de lat heel hoog dit jaar'.

Wie het weet mag het zeggen, maar je kunt het beter stil houden en op een briefje schrijven en bij john Brugmans, Tuindersweg 41, Mariahout in de brievenbus doen. Heb je het goed, dan maak je kans op één van de mooie prijzen. Succes hiermee en tot 5 november.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.