Team Unforgettable start strijd tegen teelbal- en prostaatkanker

Algemeen Gezondheid

Boerdonk/Beek en Donk - Team Unforgettable startte op vrijdag 28 oktober de strijd tegen teelbal- en prostaatkanker. De bovenlippen werden glad geschoren door de kapsters van Traditions Kappers uit Beek en Donk. In totaal waren er ruim 50 aanwezigen die het startschot bijwoonden.

De eerste euro's zijn daarmee dan ook al opgehaald. Komende zondag, 6 november, staat een wandeltocht van 15 kilometer op het programma. De start en het eindpunt zijn bij Het Mirakel in Boerdonk. Om 10.30 uur kunt u zich daar melden. Ze starten vanaf 11.00 uur. Je wordt ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Onderweg wordt je getrakteerd op een lekker warm soepje en een broodje. Na afloop kun je nog gezellig na buurten in Café Het Mirakel in Boerdonk. De kosten zijn €7,50 per persoon. Loop jij ook mee?

Deze wandeltocht wordt gesponsord door Roem Events uit Veghel. U bent van harte welkom. Volgende week meer over de activiteiten die team Unforgettable in de maand november organiseert! Wilt u hen steunen, dan kunt u doneren via http://moteam.co/unforgettable. Dank u wel.