Afbeelding

Voorbespreking commissievergaderingen De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek – In Laarbeek vinden de commissievergaderingen plaats, in de week van 14 november, ter voorbereiding van de Raadsvergadering op 8 december. U kunt de complete agenda vinden op de site van de gemeente Laarbeek. Hieronder de hoofdpunten.

Op 15 november de commissie Sociaal Domein met, de uitspraak centrale Raad van beroep over huishoudelijke ondersteuning, de huisvesting van vergunninghouders, de evaluatie tegenprestatie naar vermogen, aanpak verlaging uitgaven uitkeringen en de stand van zaken intergemeentelijke samenwerking.

Op 16 november de commissie Ruimtelijk Domein met, het onkruidbeheer, het speelruimteplan, buitengebied herziening Beukendreef 1 Mariahout, Vestiging alleenrecht onderhoud openbare ruimte, Woonvisie 2017/2021, beheersovereenkomst bosgebied, evaluatie landschapsinvesteringsregeling, Stand van zaken bouwplannen, bereikbaarheid Zuid oost Brabant, intergemeentelijke samenwerking.

Op 17 november de commissie Algemene Zaken met, Duurzaamheid, wachtgeldregeling, economisch programma Laarbeek, invoering ondernemersfonds, belastingverordening 2017 en de stand van zaken intergemeentelijke samenwerking.

De Werkgroep voert haar vooroverleg op maandag 14 november in het Buurhuis van Mariahout. Om 20.15 uur staat de koffie klaar. Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te gaan maar wilt u toch aan geven hoe u er over denkt dan kunt u contact opnemen met een van de commissie of raadsleden u kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl.