Afbeelding

Gast aan tafel bij De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - Onder de noemer Politiek Café houdt De Werkgroep met enig regelmaat bijeenkomsten om met inwoners van Laarbeek te praten over zaken die hen bezighouden. Onderwerpen als verkeer, duurzaamheid en jeugd stonden al eerder op hun agenda.

U bent uitgenodigd om op donderdag 24 november als gast aan tafel aan te schuiven bij Café Zaal van de Burgt om 20.00 uur.

Politieke Partij De Werkgroep heeft vele gastsprekers georganiseerd die hun sociaal maatschappelijke betrokkenheid met u willen delen. Aan tafel, onder het genot van kleine gerechtjes, hapjes en een drankje praat u met uw tafelgenoten over datgene wat de sprekers voor het voetlicht brengen. De sprekers zijn o.a. Super Sociaal, Stichting Vluchtelingenhulp, Hospice De Zorgboog, Snoeperij Jantje, De Zonnebloem en Howeko.

Zij geven het woord aan actieve Laarbeekse burgers die zich bezig houden met mensen die -om wat voor reden ook- buiten de boot dreigen te vallen. Ze ontmoeten vele vrijwilligers die door hun werk in contact komen met burgers die door eenzaamheid, afkomst, of financiële situatie moeite hebben om goed mee te kunnen draaien in de samenleving. Praat u met hen mee?

Kom met De Werkgroep mee aan tafel. De hapjes en enkele drankjes zijn voor hun rekening.

Strikt noodzakelijk is het niet maar ze stellen het wel op prijs wanneer u zich voor deze bijeenkomst aanmeldt. U kunt zich aanmelden via: dewerkgroep@gmail.com. Zij kijken uit naar uw komst.