Afbeelding

KerstKeezen bij Sparta'25

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Het Tweede Keeztoernooi bij Sparta'25 is gewonnen door Joris v.d. Enden en Lisanne Kanters. Dit toernooi, gehouden op woensdag 9 november, was weer zeer succesvol verlopen. Wederom 16 koppels hadden zich aangemeld om hieraan deel te nemen zodat er een gezellig maar fanatiek toernooi gespeeld kon worden.

Via een roulatiesysteem speelde elk koppel vier keer tegen vier andere koppels. Bij elk spel werden de pionnen geteld die binnen waren. Bij beëindiging van het spel binnen 50 minuten kreeg men ook nog eens 10 bonuspunten. Maar ook de 'tegen' punten telden mee. Deze werden weer in mindering gebracht. Bij de laatste ronde was het dus spannend met name voor de koppels die al elk 3 rondes hadden gewonnen. Voor de drie beste koppels waren er prijzen welke mede gesponsord waren door Plus van Balkom. De winnaars gingen elk naar huis met een mooie boodschappenpas van Plus Supermarkt van resp. 20, 15 en 10 euro. De beste drie Keezers waren: 1. Joris v.d. Enden en Lisanne Kanters, 2. Thea Leenders en Tiny Rovers en 3. Petra Rooijakkers en Wilhelmien Meulders.

Natuurlijk komt er een vervolg op dit leuke toernooi.

KerstKeezen
Op woensdag 21 december om 19.30 uur wordt in de kantine van Sparta'25 het eerste Kerst-Keeztoernooi gehouden. De kantine is geheel in kerstsfeer. Voor elke deelnemer is er een leuke kerstattentie. Natuurlijk wordt er gespeeld voor de plusbonnen en zal er weer een loterij zijn met mooie prijzen.

Deelname kost €2,50 per persoon. Je hoeft geen lid te zijn van Sparta'25 om mee te kunnen doen. Inschrijven kan tot en met zondag 18 december. Inschrijven kan via www.sparta25.nl of via de formulieren in het clubgebouw. Wacht niet te lang, want vol = vol.