Wie vormen het Ganzendonckse Boerenpaar 2017?

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – De aanwijzingen, die het mogelijk moeten maken om achter de namen van het Ganzendonckse Boerenpaar 2017 te komen, lijken voor velen eerder voor steeds meer onduidelijkheid te scheppen.

Dat het om een verliefd stel gaat, is niet meer dan logisch. Als dat niet zo zou zijn, is het on-echte huwelijk bij voorbaat al gedoemd te mislukken. Iets waar overigens een aantal lieden nu al op uit lijken te zijn, als alle roddels die daarover rondgaan tenminste juist zijn.

Er wordt nu opnieuw een poging gedaan om het raden naar de 2 geliefden eenvoudiger te maken. Dit zijn de aanwijzingen tot nu toe, aangevuld met nieuwe: De boer en de boerin zijn kei verliefd, ze kunnen niet wachten op de verloving! De boer en de boerin hebben beide groene vingers. Ze begeven zich op glad ijs. Boer en boerin hebben ze allebei op een rijtje. Zij maakt er vaak een potje van, dat hij zich goed laat smaken. Zij zit in de ijzerwaren. Ze zijn elkaars uitersten. Zij kijkt alles van buiten af, terwijl hij het licht ziet. Zij danst, hij dancet.

Denk je na deze aanwijzingen te weten wie het nieuwe boerenpaar gaan vormen, laat dat dan weten door een reactie te plaatsen op www.teugelders.nl of via de social media van de Teugelders.