Bent Coolen met zijn gewonnen trofee
Bent Coolen met zijn gewonnen trofee

Geweldig weekend voor Team Unforgettable

Algemeen Algemeen

Boerdonk/Laarbeek - Het was afgelopen weekend een heel druk weekend voor team Unforgettable. Het Movember team heeft vrijdag, zaterdag en zondag activiteiten gehouden om zo geld op te halen voor het onderzoek tegen prostaat- en teelbalkanker en kanker in zijn algemeenheid.

Vrijdagavond stond een FIFA-game toernooi op het programma. De locatie was bij Jos Kanters Groenvoorzieningen in Boerdonk. Met ruim dertig fanatieke gamers en vele supporters werd het een hele spannende strijd tussen Erik van de Bosch (Aarle Rixtel) en Huib van Zutphen (Mariahout) met uiteindelijk als grote winnaar Erik van de Bosch. De avond werd gesponsord door Jos Kanters Groenvoorzieningen, waarvoor hartelijke dank.

Zaterdagavond was in café Schansoord in Erp een dartwedstrijd. Het Ally Pally festijn werd opgesierd door een kleurrijke supportersschare. Het was volle bak en door het grote aantal deelnemers ook een lang en spannend dartfestijn met darters uit de hele regio. De uiteindelijke winnaar Michael van de Kerkhof uit Gemert was Rob Verwetten de baas in de finale en mocht de trofee mee naar huis nemen. Het was een hele mooie avond op deze prachtige dartlocatie.

Als laatste dit weekend werd een FIFA game toernooi gehouden voor de jeugd wederom bij Jos Kanters Groenvoorzieningen. Met bijna 20 jonge deelnemers werd dit ook een spannend gevecht. In de finale stonden Maik Kanters en Bent Coolen tegenover elkaar. Uiteindelijk wist Bent deze spannende finale in zijn voordeel te beslissen. Uiteraard kregen alle deelnemers als herinnering een chocolade snor mee naar huis.

Het weekend bracht in totaal bijna €1.800,00 op voor het goede doel dat het team nastreeft. Iedereen bedankt voor zijn of haar inbreng namens team Unforgettable!