Sint- en Kerstmarkt in De Waterpoort

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - In de Waterpoort wordt op woensdag 23 november een Sint- en Kerstmarkt gehouden. In samenwerking met De Waterpoort en DBC Nieuwe Werf houden ze een braderie waar van alles te koop is.

De spullen zijn met veel plezier gemaakt door cliënten met een verstandelijke beperking van stichting ORO, vrijwilligers en bewoners van de appartementen van De Waterpoort. De organisatie hoopt dat ze veel mensen mogen begroeten om te komen zien wat ze allemaal maken en te bieden hebben. Er is koffie met appeltaart te verkrijgen en er worden wafels gebakken.

De braderie is geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. De ingang van de braderie is via de ontmoetingsruimte van De Waterpoort, ingang Rubenslaan/Rembrandtplein.

Tijdens de markt kunt u ook een kijkje nemen in de nieuwe rijdende winkel voor minima die op het plein voor de Waterpoort zal staan. Naast een voorziening voor minima worden vanuit deze rijdende voorziening ook cadeaus aangeboden voor iedereen. Deze cadeaus zijn gemaakt door cliënten van ORO en derde wereld producten van Wereldwinkel Laarbeek. Graag tot woensdag 23 november.