Vera Leenders in balbezit

Flamingo's komt tekort tegen Klimroos

Mariahout - Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondag in Hapert tegen Klimroos 1 uit Hoogeloon.

Senioren 1 kwam sterk uit de startblokken en nam een 0-1 voorsprong. De stand werd direct daarop gelijk getrokken door de thuisploeg en zij liepen daarna met loepzuivere schoten uit naar 5-1. De Mariahoutse dames gaven zich natuurlijk niet meteen gewonnen en paste goed het positiespel toe waarop de afgelopen weken hard is getraind. Ook wisten ze mooie aanvallen te creëren. In de tweede helft probeerde Flamingo's aan te klampen en kwam terug tot 9-6. De 9-7 konden ze niet afdwingen en toen vielen de goede afstandsschoten van Klimroos er weer overtuigend in. Bij een stand van 12-8 was het nog drie minuten spelen. De thuisploeg was niet van plan om hun voorsprong nog uit handen te geven. Flamingo's verloor met 15-10.

Zondag staat een thuiswedstrijd in de Klumper op het programma. Senioren 1 speelt om 15.00 uur tegen ODIO dat deze ronde ook nog geen winstpunten heeft behaald.

Ook verlies Senioren 2
Ook Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, is er zondag niet in geslaagd om een vuist te maken tegen Oranje-Wit. In Venray kwam Flamingo's 2 moeizaam op gang en de doelpunten vlogen hen om de oren. De ruststand was 10-3. In de tweede helft ging het stukken beter, het spel liep beter en er werden betere kansen gecreëerd. Er was niet voldoende tijd om nog kans te maken om de winst nog binnen te halen. De eindstand 13-10.